Facebook

Družbeno omrežje številka 1 na svetu in tudi v Sloveniji.
Že imaš poslovni profil na Facebooku? Imaš, vendar ti priprava objav vzame preveč časa ali pa ti Facebook ne prinaša pričakovanih rezultatov? Kako upravljati oz. postaviti Facebook poslovni profil, da bodo tvoje objave videle tvoje (potencialne) stranke?

Želim vedeti več...
Upravljanje Instagram strani

Instagram

Drugo najbolj priljubljeno družbeno omrežje v svetu in tudi v Sloveniji.
Ali moraš za svoj posel biti prisoten na Instagramu? Zakaj objavljati v zgodbah (story), če objava po 24 urah izgine?
Skupaj pogledava ali je Instagram primeren za tvoj posel in če je, skupaj na konkretnih primerih pripraviva načrt nastopa na Instagramu.

Želim vedeti več...

Tripadvisor

Pri odločitvi v katerem hotelu bomo spali ali v kateri restavraciji bomo jedli pogosto  preverimo ocene ponudnikov na spletu, še posebej na Tripadviserju.

Ali lahko sam upravljaš predstavitev svoje ponudbe na Tripadviserju?

Želim vedeti več...
Tripadvisor
Google My Business

Google My Business

Si se kdaj vprašal kako lahko samo z enim tapom pokličeš svojo najljubšo restavracijo po tistem, ko jo vpišeš v Google na mobilnem telefonu? Si želiš, da tako enostavno do tebe pridejo tudi tvoje stranke?

Želim vedeti več...

Izdelava spletnih strani

Sodobna, hitra in mobilnikom prilagojena spletna stran in trgovina je vaša digitalna vizitka. Točno veš kako želiš, da spletna stran izgleda ali pa nimaš ideje – skupaj pripraviva stran prilagojeno tvoji dejavnosti in željam tvojih strank.

Želim vedeti več...
Izdelava spletnih strani
Delavnice in svetovanje

Delavnice in mentoriranje

Svoj posel sam najbolje poznaš in je smiselno, da po postavitvi svoje spletne strani in profilov na družbenih omrežji zanje skrbiš sam. Vendar nimaš veliko časa, da se sproti učiš. Na tvojih konkretnih primerih pripraviva objave za Facebook ali Instagram ali pa objaviva nov izdelek ali blog zapis na spletni strani.

Želim vedeti več...